Heinävaaran metsästysseura

Metsästäjäliitto
www.metsastajaliitto.fi

Jäsen- ja liittymismaksut

Vuonna 2017 jäsenmaksu on 70 euroa. Osallistumalla yksiin seuran järjestämiin talkoisiin voi ansaita seuraavan vuoden jäsenmaksuun 20 euron alennuksen. Talkoista ilmoitellaan mm. näillä nettisivuilla ja seuran facebook ryhmässä.

Seuraan liittymismaksu on maattomilta 1000 euroa. Maanomistajien liittymismaksutaulukko seuraavasti:

·         5-10 ha 280 euroa

·         10-15 ha 200 euroa

·         15-20 ha 120 euroa

·         20-25 ha 80 euroa

·         25 ha ja yli 40 euroa

Yllä olevat muutokset koskevat tulevia jäseniä. Tällä hetkellä koejäseninä oleville liittymismaksu on ennallaan

Hirviporukan kynnysmaksu on 100 euroa (edellyttää seuran jäsenyyttä).

Vierasluvat 2017

Vuoden 2017 vierasluvan hinta on 10 euroa ja vieraslupia on käytettävissä 10 kpl/jäsen. Maanvuokraajajäsenillä (maita vuokralla yli 5 ha) on neljä ilmaista vieraslupaa per kausi. Vieras käyttää isännän pisteitä.

Sorsastuslupia Jukajärvelle (20.8.-9.9.2017) myydään à 20 euroa. Lupia myyvät rahastonhoitaja Jarkko Pussinen sekä sihteeri Mika Heiskanen. Muita vieraslupia saa edellä mainittujen lisäksi Petri Piipposelta.

Vierasluvan voi maksaa suoraan seuran tilille ennen metsästystä. Merkitse maksukuittiin aina isännän ja vieraan nimi. Maksukuitti on pidettävä mukana metsästettäessä.

Riistakiintiöt 2017

Vuoden 2017 kiintiöt ovat:

Kiintiö 6 pistettä
Metso 4 pistettä
Teeri 4 pistettä
Pyy 2 pistettä
Jänis - ei kiintiötä
Riekko rauhoitettu

Riistakiintiö on henkilökohtainen eli toisen käyttämättömiä pisteitä ei voi toiselle siirtää. Vieraiden metsästämä riistä menee isännän riistakiintiöstä!