Heinävaaran metsästysseura

Metsästäjäliitto
www.metsastajaliitto.fi

Kilpailutoiminta

Alkuvuosikymmeninä kilpailutoiminta oli seuran jäsentenvälistä. Vuonna 1980 aloitti toimintansa Alavilla Joensuun Riistanhoitoyhdistyksen vuokraamalle alueelle rakennettu ampumarata. Ampumaharjoitukset siirtyivät Alavin radalle ja samalla alkoivat ns. yhteisluvan hirvenhiihto- ja kesällä hirvenammuntakilpailut. Samoihin aikoihin alkoivat kolmen seuran yhteiset haulikko-, luodikko- ja hirvenhiihtokilpailut. 1990-luvulta alkaen on aktiivisesti kilpailtu oman seuran sisällä. Kisan on järjestetty ns. Cup-kisoina. Seuran jäsenet ovat osallistuneet myös aktiivisesti Pohjois-Karjalan Riistanhoitoyhdistyksen mestaruuskisoihin. Seura on järjestänyt Nurkkalan Riistaveikkojen kanssa useamman kerran Kiihtelysvaaran hirvenhiihdon pitäjänmestaruuskilpailut.

Tiedot kilpailuista löytyvät Ajankohtaista-sivulta.

pimu_sorsametsalla.jpg